Elke dinsdagavond zijn alle tieners welkom in de kerk voor een superleuke en inspirerende tieneravond! De jongeren die nog op de basisschool zitten hebben een programma van 19.00 tot 20.00 uur. Degenen die middelbaar onderwijs volgen zijn er van 19.00 tot 20.30 uur.

Na een interactieve inleiding met uitleg over bijbelse thema’s, gaan de tieners in kleine groepjes uiteen. In hun eigen groepje is er ruimte voor gesprek, tienersdiscussie en spelvormen waarin het onderwerp verder wordt uitgewerkt. En daarna is het tijd voor gezelligheid en ontspanning: een potje voetbal, spel, wat drinken en happen of...

Het gewone programma wordt afgewisseld met filmavonden, workshops, spelavonden, enz. Ook in het weekend ondernemen we activiteiten die de groepsband versterken en de tieners nieuwe ervaringen geven. Zoals een concert bezoeken, samen schaatsen, de handen uit de mouwen steken voor een goed doel en natuurlijk op kamp.

Vragen of meer weten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries